You are not logged in.

Dear visitor, welcome to ¤ I L L Y R I A ¤. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,390,962

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

1

Tuesday, May 20th 2008, 11:39am

Demir Krasniqi - Koleksion kengesh 1

ketu mund te shkarkoni nje koleksion kengesh
nga Demir Krasniqi. degjim te kendshem.

Demir Krasniqi - Çuni i vogël
Demir Krasniqi - Dridhe, dridhe shtatin
Demir Krasniqi - Eni të vallëzojmë
Demir Krasniqi - Gërmia
Demir Krasniqi - Hani miq ju hani
Demir Krasniqi - Jam zotëri
Demir Krasniqi - Ju përshëndet kënga e jonë
Demir Krasniqi - Kalldërmit po më shkon
Demir Krasniqi - Kur dola prej shpisë
Demir Krasniqi - Mirë se të gjejmë Zoti i shtëpisë
Demir Krasniqi - Mora abdesin e sabahut
Demir Krasniqi - Mora abdesin e sabahut 1
Demir Krasniqi - Myzhde, myzhde
Demir Krasniqi - Nëpër kafaz
Demir Krasniqi - Nuk ka jetë pa dashuri
Demir Krasniqi - O Allah
Demir Krasniqi - Për Zonjën e shtëpisë
Demir Krasniqi - Po m'përpiqesh
Demir Krasniqi dhe Xhemajl Berisha - Në lulishtë të vargjeve
Demir Krasniqi, Shaip Berisha, Qazim Hajdari - I lam tokat i lamë shtëpitë
Demir Krasniqi, Shaip Berisha, Qazim Hajdari - Në Turqi na ku jetojmë
Familja Krasniqi - Dridhe, dridhe mindilin
Familja Krasniqi - M'lindi djalë sa fort u gëzova
Familja Krasniqi - Oj lulie

Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

Posts: 50

Date of registration: May 5th 2008

Level: 28 [?]

Experience: 192,477

Next Level: 195,661

  • Send private message

2

Monday, June 2nd 2008, 3:21pm

Keni rrespekt dhe nder të madh, ju lumtë.

sicilia

Beginner

Posts: 7

Date of registration: Jan 24th 2009

Level: 20 [?]

Experience: 25,099

Next Level: 29,658

  • Send private message

3

Thursday, September 30th 2010, 11:20am

Demir Krasniqi Koleksion kengesh 1

Pershendetje, a ka mundesi edhe 1 here me i postue kenget e koleksion 1 te Demir Krasniqi, sepse ne at nyje te shkarkimit jane kenge te koleksionit 2, ju lutem nese keni mundesi me i ngarkue kenget te koleksionit 1, e kam fjalen per keto kenge.
Faleminderit shum

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,390,962

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

4

Monday, October 4th 2010, 11:18am

nyje e re shkarkimi u vendos
Signature from »Dardanicum« ¤ Është më mirë të ndezësh një qiri se sa të mallkosh errësirën ¤

Counter:

Hits today: 8,517 | Hits yesterday: 8,020 | Hits record: 30,310 | Hits total: 22,315,391

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link