You are not logged in.

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,448,000

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

1

Saturday, May 23rd 2009, 9:06pm

Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda, Qazim Berisha, Ibrahim Krasniqi - Album i vjeter

tung,
ketu mund te shkarkoni nje album me kenge
folklorike te vjetra. degjim te kendshem.

keto kenge jane nga nje cd qe eshte blere per
album krejtesisht tjeter, por permbante keto
kenge, keshtuqe nuk dihet fare as titulli e as
rapsodet qe kendojne. nese dikush mund te
njoh ndonjerin nga keta kengetar do t'u ishim
mirenjohes per ndonje informate.

01.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Ditë e zezë ish kon e hanja
02.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Haxhi Gashi
03.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Keq Hyseni
04.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Kundrat e zeza
05.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Çka ki nanë
06.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Mahmut pashës
07.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Salih Syla
08.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Hysen Bajri
09.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - E ka dada nji djalë sugar
10.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Bafti Rexhepi
11.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Moj e mirë në derë të stanit
12.Qamili i Vogël dhe Bajrush Doda ( përcjellë Q. Berisha çifteli, I. Krasniqi sharki ) - Melodi me çifteli

Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

rapsodi Aquarius

Beginner

Posts: 1

Date of registration: Dec 10th 2009

Level: 13 [?]

Experience: 3,287

Next Level: 4,033

  • Send private message

2

Thursday, December 10th 2009, 10:12pm

pershendetje

Ne kete album kendojn

Qamili i vogel,Bajrush Doda,Qazim Berisha,Ibrahim Krasniqi

Jam i qinperqind per keta kengetarMe rrespekt RAPSODI

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,448,000

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

3

Friday, July 16th 2010, 12:50pm

Jam i qinperqind per keta kengetar

edhe je i sakte qindperqind per keta kengetare. flm per informaten.
disa prej kangeve ne verzione te njejta i gjeta edhe neper albume te tjera
e disa prej tyne paraqiten per here te pare ne kete album, perveq kanga 11
"Moj e mirë në derë të stanit" ende nuk dihet kush kendon (sofije hyseni?)
Signature from »Dardanicum« ¤ Është më mirë të ndezësh një qiri se sa të mallkosh errësirën ¤

Counter:

Hits today: 6,406 | Hits yesterday: 7,329 | Hits record: 32,228 | Hits total: 22,679,772

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link