You are not logged in.

Nugi Pisces

Anëtar

  • "Nugi" started this thread

Posts: 56

Date of registration: Feb 9th 2008

Level: 29 [?]

Experience: 206,800

Next Level: 242,754

  • Send private message

1

Monday, May 2nd 2011, 6:22pm

Melodi me Qifteli

Përshëndetje ktu i keni disa melodi të mbledhura nga mjeshtrit tan të qiftelis.

Fran Zefi, Ndue Shyti dhe Mark Shyti - Instrumentale
Fatmir Makolli - Instrumentale - 1
Fatmir Makolli - Instrumentale - 2
Grupi Azem Bejta - Instrumentale
Fatmir Makolli - Instrumentale (Novisad viti 1983)
Grupi I Kukesit - Instrumentale
Grupi i Shkodrës - Instrumentale
Mark Nikolla (GJirokaster viti 1988)

SHKARKO
Signature from »Nugi« Unë jam mirë veç kur asht mirë Shqypnia!

Counter:

Hits today: 3,457 | Hits yesterday: 5,000 | Hits record: 30,310 | Hits total: 19,154,703

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link