You are not logged in.

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,396,053

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

1

Thursday, October 4th 2007, 12:51am

K?rkesat tuaja p?r muzik

Vizitor? t? nderuar,
k?tu mund t? postoni k?rkes? p?r ndonj? k?ng? apo album muzikor,
dhe ne sipas mund?sive do t? p?rpiqemi tua plot?sojm? d?shir?n.
Ju lutemi, mos b?ni k?rkesa p?r tallava, muzika e till? nuk do t?
postohet asnj?her? n? k?t? forum.
K?tu mund t? postoni vet?m k?rkesat dhe jo edhe linku p?r shkarkim.
Linku p?r shkarkim duhet postuar n? nj? tem? t? re q? duhet hapur.
Signature from »Dardanicum« ¤ Është më mirë të ndezësh një qiri se sa të mallkosh errësirën ¤

aldin

Unregistered

2

Wednesday, November 21st 2007, 3:42pm

RE: K?rkesat tuaja p?r muzik

persende kom nje pytje a eshte e mundeshme me ma gjet kengen e adelina ismailim me te ren tash qe e ka kenduar eshte , ushtarit tim dhe ushtrin time do a bej me ibrahim rugoven ju faleminderit per mirkuptim

Counter:

Hits today: 3,927 | Hits yesterday: 32,228 | Hits record: 32,228 | Hits total: 22,351,728

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link