You are not logged in.

Dear visitor, welcome to ¤ I L L Y R I A ¤. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,318,227

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

1

Sunday, January 11th 2009, 3:29am

Koha e Kometes - Film artistik (HD)

tung,
ketu mund te shkarkoni filmin artistik "Koha e Kometes"
te Blerim Destanit (konvertim per HD). shikim te kendshem.

Ky film, sipas veprës së I. Kadaresë, e vendos fillin e ngjarjeve jo në Jug të Shqipërisë, por në një fshat të Shqipërisë Lindore. Që këtu, pesë fshatarët ndërmarrin udhëtimin e tyre në veri dhe deri në Shqipërinë Qendrore. Është koha kur në Shqipëri mirëpritet ardhja e Princ Vidit. Të veshur me kostume tradicionale dhe me armë në krah, Shestan Verdha, Cute Benja, Tod Allamani, Alush Gjati, Doska, udhëtojnë për të gjetur luftën, ndërsa në qiell shfaqet kometa Halley, e cila zhduket pas pak javësh. Dhe ajo që nuk gjejnë është pikërisht lufta. Kurse ajo me të cilën "përqafohen" është absurditeti i saj, në një kohë kur personazhi kryesor, Shestani (Blerim Destani), takon një vajzë katolike, Agnen, me të cilën dashurohet. "Koha e kometës" është një realizim shqiptaro-gjerman-maqedonaso-francez. Në stafin e tij ka një sërë emrash të njohur dhe me përvojë në fushën e kinematografisë. Drejtor i fotografisë së filmit është irlandezi Donal Gilian, i cili ka punuar në filmin e Stiven Spilbergut, "Shpëtoni ushtarin Rajan", si asistent i parë i drejtorit të fotografisë, si dhe në klipe të shumta muzikore me grupin e njohur "U2". Një tjetër emër që ia vlen të përmendet është ai i Ralf Muler, i cili ka marrë pjesë në produksionin e filmit të njohur "Gladiatori", artisti gjerman Tomas Haince, në rolin e princ Vidit. Muzika është realizuar nga kompozitori shqiptar që jeton në Hollivud, Aldo Shllaku. Regjisori i saj Fatmir Koçi ka vendosur një kastë të ekuilibruar të aktorëve me përvojë dhe debutuesve, ndërsa i ka besuar Blerim Destanit rolin kryesor dhe pastaj Çun Lajçit, Luan Jahës, Masiela Lushës, Xhevdet Jasharit, Blerim Gjocit, Xhevdet Ferrit etj, rolet e tjera.

Pjesa 1

Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

Pjesa 2

Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

une!

Beginner

Posts: 8

Date of registration: Jul 17th 2009

Level: 20 [?]

Experience: 27,081

Next Level: 29,658

  • Send private message

2

Sunday, September 20th 2009, 12:32pm

Pershendetje

Per ta shiquar filmin

Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.


shiqim te kendshem :rolleyes:

daniel1872 Pisces

Beginner

Posts: 1

Date of registration: Jan 2nd 2010

Level: 13 [?]

Experience: 3,216

Next Level: 4,033

  • Send private message

3

Sunday, January 3rd 2010, 12:12am

nuk hapet nyja eshkarkimit

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,318,227

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

4

Sunday, January 3rd 2010, 5:40am

kur e konvertoj do ta ngarkoj perseri, edhe ashtu audio ka pas gabime
Signature from »Dardanicum« ¤ Është më mirë të ndezësh një qiri se sa të mallkosh errësirën ¤

Counter:

Hits today: 13,301 | Hits yesterday: 26,845 | Hits record: 30,310 | Hits total: 21,930,553

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link