Nuk jeni kyçur.

Mysafir i nderuar, mirë se vini në ¤ I L L Y R I A ¤. Nëse kjo është vizita juaj e parë këtu, ju lutemi lexoni artikullin Ndihma. Aty do të gjeni më tepër shpjegime se si funksionon kjo faqe. Duhet të jeni i regjistruar dhe aktivizuar, që të mund të shfrytëzoni tërë përmbajtjen e faqes. Ju lutemi, përdorni formularin e regjistrimit, për tu regjistruar këtu ose lexoni më tepër informata mbi procesin e regjistrimit. Nëse tashmë jeni regjistruar, ju lutemi kyçuni këtu.

Dardanicum Shigjetari

Administrator

  • "Dardanicum" është nismëtar i kësaj teme
  • Shqipëria

Postimet: 2.732

Data e regjistrimit: 22.06.2010

Niveli: 48 [?]

Përvoja: 8.461.952

Niveli i ardhshëm: 8.476.240

  • Dërgo porosi private

1

Thursday, 09 April 2009, 22:52

Kali në liri - Program humoristik 1999 (HD)

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Kali në liri"
me Ibrahim Krajkova - Leci, Rasim Thaqi - Cima, Ahmet Spahiu,
Sabri Fejzullahu, Bislim Muçaj, etj. FLM Transporter per kete
video-kasete. shikim te kendshem.Nyja e shkarkimit Nyja e shkarkimit

Nyjet e shkarkimit mund të shikohen vetëm nga anëtarët e regjistruar.

Postimet: 1

Data e regjistrimit: 12.10.2011

Niveli: 12 [?]

Përvoja: 2.621

Niveli i ardhshëm: 2.912

  • Dërgo porosi private

2

Thursday, 25 October 2012, 23:25

me fal dardanicum amundesh me qel ni link tjeter per mi shkarku kit humor

1 përdorues përveç jush është duke shfletuar këtë temë:

1 mysafirë

Njehësori:

Vizitat sot: 5.563 | Vizitat dje: 22.935 | Rekordi i vizitave: 32.228 | Shuma e vizitave: 22.788.279

Legjenda:

Forum pa postime të reja
Forum me postime të reja
Forum i mbyllur
Forum me nyje të jashtme