Non risulti loggato.

Dardanicum Sagittario

Amministratore

  • "Dardanicum" ha iniziato questa discussione
  • info.dtcms.flags.al

Posts: 2.732

Data di registrazione: 22. giugno 2010

Livello: 48 [?]

Esperienza: 8.318.230

Livello Successivo: 8.476.240

  • Invia messaggio privato

1

sabato, 18. aprile 2009, 06:16

Buka e Kosovës - Dromca nga Thesari Popullor (HD)

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës"
dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti,
Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem.wcf.bbcode.hide.alarm wcf.bbcode.hide.warning

wcf.bbcode.hide.nothx

ketrushi Pesci

Principiante

Posts: 18

Data di registrazione: 13. gennaio 2009

Livello: 24 [?]

Esperienza: 64.256

Livello Successivo: 79.247

  • Invia messaggio privato

2

sabato, 25. aprile 2009, 12:50

dardan

flm shum per ket video humor,ja vlen mi kqyr
shum video e mir,me mesele te vjetra
klm

pimip Ariete

Principiante

Posts: 1

Data di registrazione: 14. settembre 2012

Livello: 12 [?]

Esperienza: 2.231

Livello Successivo: 2.912

  • Invia messaggio privato

3

venerdì, 14. settembre 2012, 06:37

qysh me mujt me downllodu qet video ??? a ka munci me kallxu najkush

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës"
dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti,
Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem.

a ka munci me dit qysh me downlodu qit video a ka munci najkush mem kallxu ?

Dardanicum Sagittario

Amministratore

  • "Dardanicum" ha iniziato questa discussione
  • info.dtcms.flags.al

Posts: 2.732

Data di registrazione: 22. giugno 2010

Livello: 48 [?]

Esperienza: 8.318.230

Livello Successivo: 8.476.240

  • Invia messaggio privato

4

sabato, 15. settembre 2012, 02:04

po, me te kallxu shume lehte e per me shkarku, tjeter pune. nese kam kohe te lire e postoj perseri.
ka mundesi qe edhe dikush qe e ka shkarku me e postu nyjen e re, por nuk kisha llogarite ne kete.
wbb.thread.post.signature ¤ Është më mirë të ndezësh një qiri se sa të mallkosh errësirën ¤

Dj-Izeti

Principiante

Posts: 4

Data di registrazione: 20. giugno 2008

Località: Austria

Livello: 18 [?]

Esperienza: 15.108

Livello Successivo: 17.484

  • Invia messaggio privato

5

mercoledì, 17. ottobre 2012, 12:13

Tung Bac
E uploudova ket humor ne RS dhe e postova tek kjo faqe dhe te kosovanet.

1 utente a parte te sta visitando questo thread:

1 ospite

Contatore:

Visite di oggi: 13.348 | Visite di ieri: 26.845 | Record visite: 30.310 | Visite totali: 21.930.600

wbb.board.boardicons.legend

wbb.board.boardicons.nonewreplies
wbb.board.boardicons.newreplies
wbb.board.boardicons.boardclosed
wbb.board.boardicons.externallink