You are not logged in.

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,461,953

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

1

Saturday, April 18th 2009, 6:16am

Buka e Kosovës - Dromca nga Thesari Popullor (HD)

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës"
dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti,
Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem.Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

ketrushi Pisces

Beginner

Posts: 18

Date of registration: Jan 13th 2009

Level: 24 [?]

Experience: 65,202

Next Level: 79,247

  • Send private message

2

Saturday, April 25th 2009, 12:50pm

dardan

flm shum per ket video humor,ja vlen mi kqyr
shum video e mir,me mesele te vjetra
klm

pimip Aries

Beginner

Posts: 1

Date of registration: Sep 14th 2012

Level: 12 [?]

Experience: 2,284

Next Level: 2,912

  • Send private message

3

Friday, September 14th 2012, 6:37am

qysh me mujt me downllodu qet video ??? a ka munci me kallxu najkush

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës"
dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti,
Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem.

a ka munci me dit qysh me downlodu qit video a ka munci najkush mem kallxu ?

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,461,953

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

4

Saturday, September 15th 2012, 2:04am

po, me te kallxu shume lehte e per me shkarku, tjeter pune. nese kam kohe te lire e postoj perseri.
ka mundesi qe edhe dikush qe e ka shkarku me e postu nyjen e re, por nuk kisha llogarite ne kete.
Signature from »Dardanicum« ¤ Është më mirë të ndezësh një qiri se sa të mallkosh errësirën ¤

Dj-Izeti

Beginner

Posts: 4

Date of registration: Jun 20th 2008

Location: Austria

Level: 18 [?]

Experience: 15,319

Next Level: 17,484

  • Send private message

5

Wednesday, October 17th 2012, 12:13pm

Tung Bac
E uploudova ket humor ne RS dhe e postova tek kjo faqe dhe te kosovanet.

1 user apart from you is browsing this thread:

1 guests

Counter:

Hits today: 5,580 | Hits yesterday: 22,935 | Hits record: 32,228 | Hits total: 22,788,296

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link