You are not logged in.

Dear visitor, welcome to ¤ I L L Y R I A ¤. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,448,003

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

1

Saturday, April 18th 2009, 6:16am

Buka e Kosovës - Dromca nga Thesari Popullor (HD)

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës"
dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti,
Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem.Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

ketrushi Pisces

Beginner

Posts: 18

Date of registration: Jan 13th 2009

Level: 24 [?]

Experience: 65,111

Next Level: 79,247

  • Send private message

2

Saturday, April 25th 2009, 12:50pm

dardan

flm shum per ket video humor,ja vlen mi kqyr
shum video e mir,me mesele te vjetra
klm

pimip Aries

Beginner

Posts: 1

Date of registration: Sep 14th 2012

Level: 12 [?]

Experience: 2,278

Next Level: 2,912

  • Send private message

3

Friday, September 14th 2012, 6:37am

qysh me mujt me downllodu qet video ??? a ka munci me kallxu najkush

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës"
dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti,
Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem.

a ka munci me dit qysh me downlodu qit video a ka munci najkush mem kallxu ?

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,448,003

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

4

Saturday, September 15th 2012, 2:04am

po, me te kallxu shume lehte e per me shkarku, tjeter pune. nese kam kohe te lire e postoj perseri.
ka mundesi qe edhe dikush qe e ka shkarku me e postu nyjen e re, por nuk kisha llogarite ne kete.
Signature from »Dardanicum« ¤ Është më mirë të ndezësh një qiri se sa të mallkosh errësirën ¤

Dj-Izeti

Beginner

Posts: 4

Date of registration: Jun 20th 2008

Location: Austria

Level: 18 [?]

Experience: 15,298

Next Level: 17,484

  • Send private message

5

Wednesday, October 17th 2012, 12:13pm

Tung Bac
E uploudova ket humor ne RS dhe e postova tek kjo faqe dhe te kosovanet.

1 user apart from you is browsing this thread:

1 guests

Counter:

Hits today: 6,462 | Hits yesterday: 7,329 | Hits record: 32,228 | Hits total: 22,679,828

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link