Você não está logado.

Dear visitor, welcome to ¤ I L L Y R I A ¤. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Dardanicum wbb.zodiac.post.sagittarius

Administrador

  • "Dardanicum" started this thread
  • info.dtcms.flags.al

Mensagens: 2,732

Data de registro: terça, 22 junho 2010

net.hawkes.userlevel.level 48 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 8,387,835

net.hawkes.userlevel.nextlevel 8,476,240

  • Enviar mensagem particular

1

sábado, 18 abril 2009 - 06:16

Buka e Kosovës - Dromca nga Thesari Popullor (HD)

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës"
dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti,
Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem.wcf.bbcode.hide.alarm wcf.bbcode.hide.warning

wcf.bbcode.hide.nothx

ketrushi wbb.zodiac.post.pisces

Iniciante

Mensagens: 18

Data de registro: terça, 13 janeiro 2009

net.hawkes.userlevel.level 24 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 64,714

net.hawkes.userlevel.nextlevel 79,247

  • Enviar mensagem particular

2

sábado, 25 abril 2009 - 12:50

dardan

flm shum per ket video humor,ja vlen mi kqyr
shum video e mir,me mesele te vjetra
klm

pimip wbb.zodiac.post.aries

Iniciante

Mensagens: 1

Data de registro: sexta, 14 setembro 2012

net.hawkes.userlevel.level 12 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 2,256

net.hawkes.userlevel.nextlevel 2,912

  • Enviar mensagem particular

3

sexta, 14 setembro 2012 - 06:37

qysh me mujt me downllodu qet video ??? a ka munci me kallxu najkush

tung,
ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës"
dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti,
Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem.

a ka munci me dit qysh me downlodu qit video a ka munci najkush mem kallxu ?

Dardanicum wbb.zodiac.post.sagittarius

Administrador

  • "Dardanicum" started this thread
  • info.dtcms.flags.al

Mensagens: 2,732

Data de registro: terça, 22 junho 2010

net.hawkes.userlevel.level 48 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 8,387,835

net.hawkes.userlevel.nextlevel 8,476,240

  • Enviar mensagem particular

4

sábado, 15 setembro 2012 - 02:04

po, me te kallxu shume lehte e per me shkarku, tjeter pune. nese kam kohe te lire e postoj perseri.
ka mundesi qe edhe dikush qe e ka shkarku me e postu nyjen e re, por nuk kisha llogarite ne kete.
wbb.thread.post.signature ¤ Është më mirë të ndezësh një qiri se sa të mallkosh errësirën ¤

Dj-Izeti

Iniciante

Mensagens: 4

Data de registro: sexta, 20 junho 2008

Localização: Austria

net.hawkes.userlevel.level 18 [?]

net.hawkes.userlevel.experience 15,210

net.hawkes.userlevel.nextlevel 17,484

  • Enviar mensagem particular

5

quarta, 17 outubro 2012 - 12:13

Tung Bac
E uploudova ket humor ne RS dhe e postova tek kjo faqe dhe te kosovanet.

1 usuário além de você está navegando neste tópico:

1 visitantes

net.hawkes.counter:

net.hawkes.counter.hitsToday 5,060 | net.hawkes.counter.hitsYesterday 27,242 | net.hawkes.counter.hitsRecord 30,310 | net.hawkes.counter.hitsTotal 22,303,914

wbb.board.boardicons.legend

wbb.board.boardicons.nonewreplies
wbb.board.boardicons.newreplies
wbb.board.boardicons.boardclosed
wbb.board.boardicons.externallink