You are not logged in.

Dear visitor, welcome to ¤ I L L Y R I A ¤. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,304,529

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

1

Wednesday, January 21st 2009, 4:42pm

Ismet Peja dhe grupi i tij - Mblidhen lulet ne nje dovlet

tung,
ketu mund te shkarkoni nje inqizim te vjeter (1987) me
Ismet Pejen dhe grupin e tij. adhuruesve te arshikishtes
argetim te kendshem.

Pjesa 1

Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

Pjesa 2

Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

Pjesa 3

Hidden Text Hidden Text

You have to thank the author or make a post to see this text.

dritan

Beginner

Posts: 4

Date of registration: Jun 9th 2008

Level: 18 [?]

Experience: 15,132

Next Level: 17,484

  • Send private message

2

Wednesday, April 29th 2009, 11:49am

SOFRAT E ISMET PEJES

Ah mor Dardanicum, po pse nuk e ke shkruar qe keto sofra i ke marre prej You Tubit?????????

2 ore prita derisa u shkarku pjesa e pare dhe kur e hapa: Qe klipi i Ismet Pejes i cili gjendet ne youtube :whistling:

Dardanicum Sagittarius

Administrator

  • "Dardanicum" started this thread
  • Albania

Posts: 2,732

Date of registration: Jun 22nd 2010

Level: 48 [?]

Experience: 8,304,529

Next Level: 8,476,240

  • Send private message

3

Sunday, May 17th 2009, 1:40am

dritan
nuk muj me shkru se e kom marr ne youtube nji video
qe e kom inqizu prej video-kasetes ne dvd recorder,
e kom konvertu prej dvd ne avi, qe merr diku afer
3 dite pune. nese e kerkon ne youtube mundesh me i
gjet disa klipe qe se bashku zgjasin diqka mbi 25 minuta,
e mbasi e ki shkarku kete video e din se zgjat 1 ore e 23.

NEGJI Pisces

Beginner

Posts: 6

Date of registration: Oct 24th 2010

Location: Suedi

Occupation: Secret Service

Level: 19 [?]

Experience: 17,497

Next Level: 22,851

  • Send private message

4

Sunday, October 24th 2010, 2:31pm

Ka qen dhe është një nder konktaret ma te deshiruar te muzikes Popullore.

atdhetari Aries

Beginner

Posts: 3

Date of registration: Dec 27th 2009

Level: 16 [?]

Experience: 9,651

Next Level: 10,000

  • Send private message

5

Thursday, September 1st 2011, 9:34pm

Ju lumte pune fantastike

1 user apart from you is browsing this thread:

1 guests

Counter:

Hits today: 13,752 | Hits yesterday: 17,238 | Hits record: 30,310 | Hits total: 21,840,986

Legend:

Forum contains no new posts
Forum contains new posts
Forum is closed
Forum is an external link