You are not logged in.

Search results

Search results 1-1 of 1.

Friday, September 14th 2012, 6:37am

Author: pimip

qysh me mujt me downllodu qet video ??? a ka munci me kallxu najkush

Quoted from "Dardanicum" tung, ketu mund te shkarkoni programin humoristik "Buka e Kosovës" dromca nga thesari popullor, me Adem Mikullovci, Ali Ahmeti, Kumrie Hoxha, Sabri Fejzullahu dhe Hysnie Muçaj. shikim te kendshem. a ka munci me dit qysh me downlodu qit video a ka munci najkush mem kallxu ?