You are not logged in.

Search results

Search results 1-2 of 2.

Wednesday, October 17th 2012, 12:13pm

Author: Dj-Izeti

Buka e Kosovës - Dromca nga Thesari Popullor (HD)

Tung Bac E uploudova ket humor ne RS dhe e postova tek kjo faqe dhe te kosovanet.

Thursday, September 17th 2009, 9:34pm

Author: Dj-Izeti

Programi per Vitin e Ri 2002 - RTK (HD)

FLM Dardan shum per ket Video Pershendetje